Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στην ταινία 211

*
Momentum Pictures και Millennium Films, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το επερχόμενο action-drama 211. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicolas Cage και παρακάτω θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από μια από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αιματηρά γεγονότα στην ιστορία της αστυνομίας. Ο αστυνόμος Mike Chandler (Nicolas Cage) και έναν νεαρός βρίσκονται ξαφνικά να είναι αυτόπτες μάρτυρες σε μια ληστεία τράπεζας που έχει οργανωθεί από μια ομάδα άριστα εκπαιδευμένων ληστών, που δε διστάζουν να πυροβολήσουν για την παραμικρή αφορμή.

Μάλιστα ο τίτλος 211, αντιστοιχεί στον κωδικό της αστυνομίας της Καλιφόρνια για καταστάσεις ληστείας. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον York Shackleton (Pretty Perfect, 1 Out of 7, Kush) και εκτός του Cage πρωταγωνιστούν οι Cory Hardrict (American Sniper, Warm Bodies), Michael Rainey Jr. (Lee Daniels’ The Butler, Power), Ori Pfeffer (Hacksaw Ridge, The Hitman’s Bodyguard), Weston Cage (Lord of War, Rage), Sophie Skelton (Outlander, Another Mother’s Son) και Alexandra Dinu (Bullet Head). Το 211 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου σε Digital HD και υπηρεσίες Video on Demand.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*